Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Montezemolo: Massának bizonyítania kell

Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke az olasz sajtónak nyilatkozva elárulta, noha hisznek abban, hogy Felipe Massa az ideinél jóval jobb teljesítménnyel rukkol elő 2012-ben, kijelentette: a brazilnak mindenképp bizonyítania kell.


Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke az olasz sajtónak nyilatkozva elárulta, noha hisznek abban, hogy Felipe Massa az ideinél jóval jobb teljesítménnyel rukkol elő 2012-ben, kijelentette: a brazilnak mindenképp bizonyítania kell.

Massa számára nem alakult jól az idei év: 108 megszerzett pontjával csupán a bajnoki tabella hatodik helyét foglalja el, miközben Fernando Alonso 245 ponttal egy futammal a bajnokság vége előtt még harcban van a bajnoki ezüstért.

Montezemolo a Gazzetta dello Sport című sportlapnak nyilatkozva elmondta, sokat várnak Massától 2012-ben, hiszen ferraris jövője múlik a következő idényen.

„2016 végéig szerződésünk van Fernandóval, ő a legjobb versenyző a világon. Massa szerződése a következő szezonban lesz még érvényes” – mondta az olaszok elnöke.

„Velünk van már néhány éve, és bár nem voltak komoly sikerei, nem volt jó szezonja idén, nem kételkedünk a tudásában, hiszen három éve majdnem világbajnoki címet nyert, mindig gyors és agresszív volt.”

„Remélhetőleg szép eredménnyel zárja az évet Brazíliában. Nagy dolgokat várunk tőle 2012-ben, aztán majd eldöntjük, hogyan tovább. Bizonyítania kell a következő szezonban.”

A szakember hozzátette, bízik abban, hogy a Ferrari jövőre már a szezon elejétől kezdve versenyképes autóval rendelkezik majd, hiszen az idei év kiábrándítóan alakult a csapat számára.

„Reméljük, hogy jól alakul a következő idényünk. Nagyon bízom versenyzőinkben. Úgy tűnik, a kipufogókra vonatkozóan is sikerül tisztázni a szabályokat. Nagyon bízom abban, hogy versenyképes autónk lesz” – magyarázta Montezemolo, aki tízes skálán ötösre, de legfeljebb hatosra értékelné a Scuderia idei szezonját.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!