Portugál Nagydíj

Montezemolo: Massának hoznia kell az eredményeket

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Montezemolo: Massának hoznia kell az eredményeket

Nyílt levelet intézett a Ferrari dolgozóinak a maranellói gárda elnöke, Luca di Montezemolo.


Nyílt levelet intézett a Ferrari dolgozóinak a maranellói gárda elnöke, Luca di Montezemolo.

A szakember ebben úgy fogalmazott, nagyon örül annak, hogy öt forduló után Fernando Alonso révén vezetik a világbajnoki tabellát, ám ahhoz, hogy a szezon végén is ők álljanak a legelőkelőbb pozícióban, további fejlődésre lesz szükség.

Montezemolo a csapat minden tagjától rendkívüli erőfeszítéseket vár, és külön kiemelte Felipe Massát, akinek sürgősen javítania kell teljesítményén.

„A saját kezünkben van a bajnokság. Még teljesen nyitott a küzdelem, eddig nem láttunk olyan csapatot, mely a többiek fölé kerekedett volna” – írta az elnök a Ferrari hivatalos weboldalán.

„A körülményeknek, az autó fejlesztésére irányuló munkának, illetve Alonso nagyszerű képességeinek hála öt futam után élen állunk az egyéni bajnokságban. Ki kell használnunk ezt, minden egyes csapattagnak a tőle telhető legjobbat kell nyújtania úgy a főhadiszálláson, mint a versenypályán, beleértve Massát is, akinek muszáj lesz olyan eredményeket elérnie, amilyeneket elvárunk tőle.”

„(Stefano) Domenicalitól – akivel állandó kapcsolatban állok – tudom, hogy mindenki keményen dolgozik. Tehát meg vagyok győződve arról, hogy csak és kizárólag rajtunk múlik, hogy megnyerjük-e a bajnokságot: a képességeinket, kreativitásunkon, elhatározottságunkon, és a vágyon, hogy megmutassuk, igenis mi vagyunk a legjobbak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!