Friss hírek

Monzában is két F1-es verseny lehet idén

Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team RS19 and Nico Hulkenberg (GER) Renault F1 Team RS19.
Italian Grand Prix, Saturday 7th September 2019. Monza Italy.
Olasz sajtóhírek szerint szeptember elején Monza is két Forma-1-es versenynek adhat otthon – természetesen zárt kapuk mögött.

A száguldó cirkusz vezetősége a promóterekkel és az érintett hatóságokkal együttműködve próbálja meg kidolgozni az új versenynaptárat a 2020-as évre.

A tervek szerint a világbajnokság július elején, Ausztriában rajtolhat el, ahol rögtön két futamot is megtartanának. Ezt követően Silverstone-ba, majd Mogyoródra látogatna az F1-es mezőny, nyáron, illetve szeptember elején pedig további zárt kapus versenyeket rendeznének Európában, mielőtt a csapatok Ázsia, Amerika, majd a Közel-Kelet felé veszik az irányt.

A legfrissebb hírek szerint az Olasz Nagydíj szervezői is nyitottak arra, hogy zárt kapus versenyt rendezzenek.

„A verseny törléséről szóló hírek nem igazak, napi szinten egyeztetünk a Liberty Mediával, és elmondhatom, hogy a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy zárt kapuk mögött tartjuk a versenyt” – mondta Angelo Sticchi Damiani, az olasz autóklub elnöke.

Az Autosprint című olasz lap úgy tudja, a szeptember 6-i verseny után egy héttel, szeptember 13-án egy második versenyt is megrendezhetnek Monzában.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!