Monzában leül tárgyalni Alonsóval a McLaren

http://f1vilag.hu/hirek/monzaban-leul-targyalni-alonsoval-a-mclaren/
Fotó: McLaren
A szeptemberi Olasz Nagydíjon ül le tárgyalni Fernando Alonsóval a McLaren arról, hogy a spanyol versenyző részt kíván-e venni a brit istálló IndyCar-programjában 2020-ban.

A wokingiak nemrég jelentették be, jövőre egy teljes szezont végigversenyeznek az amerikai IndyCar-sorozatban, ahol két autóval állnak majd rajthoz.

Bár Fernando Alonso korábban úgy nyilatkozott, őt egyelőre nem érdekli egy egészidényes IndyCar-szereplés, Zak Brown, a McLaren elnöke a minap egy telefonos médiakonferencián elárulta, le fog ülni tárgyalni a kétszeres F1-es bajnokkal.

A szakember elárulta, ha a teljes szezonról nem is sikerül meggyőzni a spanyolt, egy harmadik autót akár indíthatnak is számára az Indy 500-on.

„Azt kell mondjam, eddig nem mutatott érdeklődést egy teljes szezon iránt” – mondta Brown.

„De azt gondolom, továbbra is az a vágya, hogy megnyerje az Indy 500-at. Teljes mértékben tisztában van az Indy-projektünkkel, és beszélni fogunk erről Monzában.”

Brown hozzátette, megpróbálja majd meggyőzni Alonsót arról, hogy a teljes szezont versenyezze végig az amerikai sorozatban.

„Nagyon szívesen látnánk, és élvezné is. És tudván, hogy miképp vezet, szerintem nagyon sikeres is lenne.”

Alonso már korábban jelezte, ott lesz a Forma-1-es Olasz Nagydíjon, Monzában, ami egy tökéletes alkalmat kínál arra, hogy a felek a jövőről egyeztessenek.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS