Mosley tudja, hogy ki áll a szexbotrány mögött

Az FIA elnöke, Max Mosley egyre biztosabb abban, hogy ki áll a tavalyi évben kirobbant szexbotrány hátterében, ami miatt kis híján elvesztette az állását, és végleg búcsút kellett intenie a motorsportnak.

Az FIA elnöke, Max Mosley egyre biztosabb abban, hogy ki áll a tavalyi évben kirobbant szexbotrány hátterében, ami miatt kis híján elvesztette az állását, és végleg búcsút kellett intenie a motorsportnak.

A News of the World a tavalyi évben megdöbbentő felvételeket tett közzé, melyeken az FIA elnöke prostituáltak társaságában egy szado-mazo beütésű szexorgián látható.

Mosley ugyan beismerte, hogy ő látható a fotókon, mindig is hangoztatta, hogy összeesküvés áldozata lett, és egy olyasvalaki küldte be az anyagokat a brit bulvárlapnak, aki mindenáron el akarta távolítani őt az FIA elnöki pozíciójából.

A brit szakember csütörtökön sajtótájékoztatót tartott Londonban, ahol ez a téma is előkerült. Mikor arról kérdezték, vannak-e újabb fejlemények az ügyben, a következőt mondta az autosport.com-nak: “Igen. Egyre biztosabbak vagyunk abban, hogy ki áll az ügy hátterében.”

“Azonban egészen addig semmit nem teszek, és mondok, amíg teljes bizonyosságot nem szerzek az ügy hátterében álló személy kilétéről. Ez még egy kis ideig biztosan el fog tartani” – folytatta az elnök, aki továbbra is meg van győződve arról, hogy el akarták távolítani pozíciójából.

“Nem szórakozásból tették. Mindez azért kapott ekkora nyilvánosságot, hogy eltávolítsanak a posztomról. Szerintem azt gondolták, hogy amint kiszivárog a dolog, önként és dalolva lemondok. A News of the World is ezt gondolta. Azt hitték, hogy lemondok, és ennyi volt.”

Mosley azt is megerősítette, hogy a vizsgálatok jelenlegi állása szerint a gyanúsított egy Forma-1-ben dolgozó személy, ám figyelmeztetett, akár még évekig is eltarthat, mire fel tudják fedni a rosszakaró kilétét.

“Akár két-három évig is eltarthat” – magyarázta. “Engem azonban nem érdekel, hogy meddig húzódik az ügy. Mindennek össze kell állnia, rengeteg bűnügyi eljárás folyik az ügyben szerte a kontinensen. Időbe telik, míg mindenre fény derül, azonban rajta vagyunk az ügyön.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS