Motort cseréltek Bottas autójában

Nem indult jól a Forma-1-es Osztrák Nagydíj hétvégéje a Mercedes csapata számára – Valtteri Bottas autójában egy műszaki probléma miatt motort kell cserélni.

Az első spielbergi szabadedzés 11 órakor vette kezdetét a Red Bull Ringen, Valtteri Bottas viszont az első 25 percet a garázsban ücsörögve töltötte, a Mercedes szerelői ugyanis felfedeztek egy olajszivárgást versenyautójában.

A felmerült probléma miatt a csapat úgy döntött, kicseréli a V6-os erőforrást a finn versenygépében, hogy alaposan meg tudja vizsgálni a problémás motort. Bottas 25 perc után tudott először pályára gurulni.

Hirdetés
 
Bottas autójában kicserélték a motort az első edzés előtt | Fotó: F1VILÁG

Az első edzés a szokásoknak megfelelően másfél órán át tart, 12:30 körül természetesen jelentkezünk majd részletes beszámolónkkal itt, az F1VILÁG.HU-n!

Az F1VILÁG.HU csapata a helyszínről számol be az Osztrák Nagydíj eseményeiről, így érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni weboldalunkat. Extra tartalmakért pedig bátran látogasd Facebook-oldalunkat, illetve természetesen az Instagramon is megtalálsz bennünket!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!