Friss hírek

Nagy a csalódottság a Hondánál a Japán Nagydíj törlése miatt

Kifejezte csalódottságát a Forma-1-es Japán Nagydíj törlésével kapcsolatban a sportból a szezon végén kivonuló Honda.

A száguldó cirkusz vezetősége szerdán jelentette be, a japán kormány döntése értelmében nem fogják tudni megrendezni az októberre tervezett suzukai hétvégét.

A Honda ezt követően sajtóközleményt adott ki: a japánok utolsó évüket teljesítik az F1-ben, és természetesen szerettek volna elbúcsúzni a hazai rajongóktól – erre azonban végül nem lesz lehetőségük.

„Sajnálatos, hogy sorozatban másodszor sem lehet megtartani a Forma-1-es Japán Nagydíjat Suzukában” – áll a japán gyártó közleményében. „Hondaként különösen csalódottak vagyunk, hiszen ez az utolsó évünk a Forma-1-es projektünkben, és tudjuk, hogy sok rajongó szeretett volna részt venni az eseményen.”

„A 2021-es idény izgalmas időszaka következik, mi pedig mindent beleadunk, végig fogunk küzdeni azért, hogy elérjük célunkat, és világbajnoki címeket nyerjünk az F1-es projekt lezárásaként, és bízunk abban, hogy rajongóink támogatnak bennünket.”

„A Japán Nagydíj névadó szponzoraként végezetül szeretnénk köszönetet mondani a Mobilitylandnek és a Forma-1-nek, amiért egészen az utolsó pillanatig keményen kitartottak, hogy megrendezhessük a nagydíjat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!