Nagy előrelépést várnak a McLaren világbajnokai

Jenson Button és Fernando Alonso meg van győződve arról, motorpartnerük, a Honda jelentős előrelépést fog tenni a továbbiakban, így tisztességes eredményre lesznek képesek az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon.A McLaren versenyzőpárosa, Jenson Button és Fernando Alonso meg van győződve arról, motorpartnerük, a Honda jelentős előrelépést fog tenni az előszezon hátralévő részében, így tisztességes eredményre lesznek képesek az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon.

A két világbajnok számára meglehetősen frusztrálóan alakult az évad első tesztje Jerezben, a Honda ugyanis több problémával is szembesült.

A McLarennél ennek ellenére optimistán várják a folytatást, meggyőződésük ugyanis, hogy a Honda felülkerekedik a kezdeti problémákon.

„Ahogy azt mindenki tudja, a tesztek a fejlődésről szólnak, és pontosan ilyen volt számunkra az első gyakorlás is” – mondta Jenson Button a minap egy tokiói sajtótájékoztatón.

„Láttunk némi előrelépést Jerezben, és látjuk azt az irányt, amerre elindultunk az autóval és a motorral. Egyáltalán nem arról van szó, hogy az autó vagy a motor jónak tűnik. Ez egy korrekt, egyben lévő csomag, ami nagyszerű.”

„Tényleg nagyon várom már a következő két tesztet, ahol tovább fejlődünk majd, és remélhetőleg felkészülten érkezünk majd meg az első verseny helyszínére, Melbourne-be, és a lehető legjobb eredményért harcolunk majd.”

A McLaren újonnan szerződtetett versenyzője, Fernando Alonso azt mondja, ahelyett, hogy csalódott lenne a Jerezben látottak miatt, inkább fel van tüzelve a csapatban rejlő potenciál révén.

„Ez egy nagy kihívást jelentő időszak mindannyiunk számára, de nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy tagja lehetek a McLaren-Honda családjának az F1-ben töltött rengeteg év után” – nyilatkozta a spanyol.

„Készen fogunk állni néhány győzelemre – remélhetőleg mihamarabb!”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!