Nagyon elégedett Bottasszal a Williams

Teljes mértékben elégedett az újonc Valtteri Bottas teljesítményével, a Williams istálló névadó csapatfőnöke, Sir Frank Williams.


Teljes mértékben elégedett az újonc Valtteri Bottas teljesítményével, a Williams istálló névadó csapatfőnöke, Sir Frank Williams.

A finn pilóta remekelt a múlt hétvégi Kanadai Nagydíjon – a nehéz körülmények közepette – a harmadik rajthelyet szerezte meg az időmérő edzésen, és bár a versenyen visszaesett, teljesítményével bizonyította, a Williams jól döntött akkor, amikor őt szerződtette le az idei szezonra.

Frank Williams ráadásul nemcsak teljesítményével, hanem Bottas hozzáállásával is nagyon elégedett.

„Egyértelműen csodálatos, ahogy kordában tartja az autót, és ez alapvető fontossággal bír a Forma-1-ben” – mondta a csapatfőnök.

„Emellett egy nagyon csendes figura, tehát nem beszél sokat. És ha nem beszél sokat, az azért van, mert hallgat a jó tanácsokra.”

A Williams számára nehezen indult a 2013-as szezon, Bottas azonban leszegett fejjel dolgozott annak érdekében, hogy mihamarabb előrelépéseket tegyenek.

„Úgy hiszem, lehetőségünk lesz arra, hogy a következő versenyeken pontszerző helyen végezzünk” – mondta a finn.

„Legalább olyan erőforrásokkal rendelkezünk, mint a többi csapat. Bizonyos tekintetben az autóval kapcsolatos problémák fejlesztésekre vezetnek minket, és ennek hála remélhetőleg sikerül felzárkózni.”

A Williams a bajnokság első hét versenyén nem tudott pontot szerezni.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!