Friss hírek

Nagyon elégedett Gaslyval a Toro Rosso

MONZA, ITALY - SEPTEMBER 06: Pierre Gasly of France driving the (10) Scuderia Toro Rosso STR14 Honda on track during practice for the F1 Grand Prix of Italy at Autodromo di Monza on September 06, 2019 in Monza, Italy. (Photo by Dan Istitene/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-21G69ENJH1W11 // Usage for editorial use only //
Elégedett Pierre Gasly teljesítményével a Toro Rosso, miután a Red Bull visszaküldte őt a kiscsapathoz az idei F1-es szezonban mutatott gyenge teljesítménye miatt.

A Red Bull az eredmények hiányát követően Gaslynak esélyt szeretett volna adni arra, hogy a fiatal pilóta tovább tudjon fejlődni, valamint szerették volna, hogy csökkenjen rajta a nyomás, ezért visszaküldték őt korábbi istállójához, a Toro Rossóhoz. 

Gasly már a Belga Nagydíjat is az olasz istállóval teljesítette, ahol igazán elégedettek voltak a teljesítményével. 

„Spában nagyon-nagyon jó versenyt futott. Nagyon jó teljesítmény volt tőle” – nyilatkozta Franz Tost a régi-új versenyzőjükkel kapcsolatban. 

„Egyre inkább hozzászokik az autóhoz. Előny számára, hogy a csapatot már ismeri tavalyról. Előrelépéseket tesz, ahogy vártuk is tőle.” 

Gasly összességében jól érezte magát a Toro Rossóban az Olasz Nagydíj első napján, főleg úgy, hogy vizes pályán is tapasztalatot tudott szerezni az autóban. 

„Nagyon jó volt. Ez volt az első, hogy nedves pályán vezettem ezzel a versenygéppel, és jó volt ilyen körülmények között is ráérezni. Úgy érzem, mintha az autó tényleg pont olyan enne, mint amilyennek szeretném” – fogalmazott a francia, akinek előző csapatánál, a Red Bullnál éppen ez az érzés hiányzott. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek