Nasr: Túl sok problémánk volt Barcelonában - F1VILÁG.HU

Nasr: Túl sok problémánk volt Barcelonában

HIRDETÉS

A Sauber újonc versenyzője, Felipe Nasr azt mondja, csapatát túlságosan sok probléma hátráltatta a múlt heti barcelonai teszten.


A Sauber újonc versenyzője, Felipe Nasr azt mondja, csapatát túlságosan sok probléma hátráltatta a múlt heti barcelonai teszten.

A brazil tehetség a vasárnapi zárónap csaknem felét kénytelen volt kihagyni különféle mechanikai problémák miatt.

Bár délután Nasr mintegy 70 kört tett meg Barcelonában, és a szuperlágy gumikkal végül a negyedik legjobb időt futotta meg, úgy érzi, az elvesztett pályaidő sokba kerülhet a Saubernek idén.

„A délelőttöt teljesen fel kellett adnunk, hogy megoldjuk a kisebb gondokat” – mondta a GP2-es sorozatból feljebb lépő ifjonc.

„Túl sok problémánk volt mechanikai oldalon. Alaposan át kellett nézni az autót – félre kellett állítanunk és meggyőződni arról, hogy minden jó. Természetesen minél többet körözünk, annál több problémát látunk és tudunk megoldani.”

„A gondok csak akkor jönnek elő, ha sokat körözünk az autóval és különféle programokat teljesítünk.”

Nasr elárulta, meggyőződése, hogy a Sauber nagyot lépett előre tavaly óta, de még túl korai megmondani, hogy mennyit fejlődtek.

„Hogy őszinte legyek, még nem tudjuk. Nehéz megmondani, hiszen más csapatokra is szükség van referenciapontként. Azt elmondhatom, hogy előrelépés történt tavaly óta, és Jerezhez képest is javult a helyzet itt, Barcelonában.”

„A csapat abszolút a pontokra fókuszál – szeretnénk újra pontokat szerezni.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!