Negatív lett Ricciardo tesztje, rajthoz állhat Bahreinben - F1VILÁG.HU

Negatív lett Ricciardo tesztje, rajthoz állhat Bahreinben

HIRDETÉS
Negatív lett Daniel Ricciardo legutóbbi koronavírus-tesztje, így az ausztrál versenyző rajthoz állhat a 2022-es Forma-1-es világbajnoki sorozat hétvégi szezonnyitóján, a Bahreini Nagydíjon.
Daniel Ricciardo, McLaren

Az ausztrál versenyző kénytelen volt kihagyni a bahreini előszezoni teszt mindhárom napját, miután elkapta a koronavírust. A McLarennél folyamatosan bíztak abban, Ricciardo elég jól lesz ahhoz, hogy versenyezzen Bahreinben, állapota ugyanis rohamosan javult, szerdán pedig a csapat megerősítette, a rutinos versenyző ott lehet az évadnyitón.

„A McLaren F1-es csapata megerősíti, hogy miután múlt héten pozitív koronavírus-tesztet produkált, Daniel számos tesztje most negatív eredményt hozott, ezért csütörtökön visszatérhet a paddockba, és készen áll arra, hogy versenyezzen a hétvégi Bahreini Nagydíjon” – áll a McLaren közleményében.

„Daniel napról napra jobban érezte magát, miközben folytatta a gyógyulást a karanténban, ahogyan azt a bahreini helyi szabályok megkövetelik.”

Ricciardo a nyolcadik Forma-1-es versenyző, aki köztudottan elkapta a koronavírust: Lewis Hamilton, Sergio Perez Lance Stroll, Kimi Räikkönen versenyeket is kénytelenek voltak kihagyni, míg Charles Leclerc, Lando Norris és Pierre Gasly a holtszezon során kapta el a fertőzést.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!