Nem akar kimaradni, Vettel is vett magának egy szimulátort!

Sebastian Vettel, Ferrari, 2020 seat fit
Fotó: Scuderia Ferrari
Szimulátorozásra adja a fejét a Ferrari Forma-1-es csapatának négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel is.

A német versenyző eddig nemigen csatlakozott a kényszerpihenőt virtuális versenyzéssel eltöltő versenytársak táborához, ez azonban hamarosan megváltozhat.

Vettel ugyanis rendelt magának egy szimulátort azok után, hogy csapattársa, Charles Leclerc is egyre mélyebben beleveti magát a virtuális világba.

„Az igazság az, hogy pár nappal ezelőttig nem is volt szimulátorom, szóval nem vonzott a dolog, mert esélyem se volt kipróbálni” – mondta a Motorsport.com kérdésére a Ferrari versenyzője.

„De sokat hallottam róla, szóval arra gondoltam, talán szerzek egyet és kipróbálom, de még be kell rendesen üzemelnem. Alapvetően nem igazán számítok karrierre a szimulátoros versenyzésben. Sokkal inkább olyasvalami ez, amit szórakozásból kipróbálok.”

„Gyerekként játszottam pár játékkal, de hogy őszinte legyek, amióta nekem is gyerekeim vannak, nem ez az első dolog a listámon. Meglátom, mennyi idő lesz rá!”

„De hallottam pár hírt a versenyekről, és azt is olvastam, hogy Charles jól ment a bemutatkozásán, ami remek hír számára és a csapat számára.”

Vettel azt mondja, bár szívesen kipróbálja magát a virtuális térben, az igazi versenyzés azért mégiscsak más.

„Inkább szórakoztató dolognak tartom. A versenyeknek szerintem még a való világban kell megtörténniük! Tudom, hogy sokan elég komolyan veszik, és rengeteg időt töltenek ezzel, de én inkább más dolgokkal foglalatoskodom.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS