Friss hírek

Nem akar kimaradni, Vettel is vett magának egy szimulátort!

Szimulátorozásra adja a fejét a Ferrari Forma-1-es csapatának négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel is.

A német versenyző eddig nemigen csatlakozott a kényszerpihenőt virtuális versenyzéssel eltöltő versenytársak táborához, ez azonban hamarosan megváltozhat.

Vettel ugyanis rendelt magának egy szimulátort azok után, hogy csapattársa, Charles Leclerc is egyre mélyebben beleveti magát a virtuális világba.

„Az igazság az, hogy pár nappal ezelőttig nem is volt szimulátorom, szóval nem vonzott a dolog, mert esélyem se volt kipróbálni” – mondta a Motorsport.com kérdésére a Ferrari versenyzője.

„De sokat hallottam róla, szóval arra gondoltam, talán szerzek egyet és kipróbálom, de még be kell rendesen üzemelnem. Alapvetően nem igazán számítok karrierre a szimulátoros versenyzésben. Sokkal inkább olyasvalami ez, amit szórakozásból kipróbálok.”

„Gyerekként játszottam pár játékkal, de hogy őszinte legyek, amióta nekem is gyerekeim vannak, nem ez az első dolog a listámon. Meglátom, mennyi idő lesz rá!”

„De hallottam pár hírt a versenyekről, és azt is olvastam, hogy Charles jól ment a bemutatkozásán, ami remek hír számára és a csapat számára.”

Vettel azt mondja, bár szívesen kipróbálja magát a virtuális térben, az igazi versenyzés azért mégiscsak más.

„Inkább szórakoztató dolognak tartom. A versenyeknek szerintem még a való világban kell megtörténniük! Tudom, hogy sokan elég komolyan veszik, és rengeteg időt töltenek ezzel, de én inkább más dolgokkal foglalatoskodom.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Ajánlott híreink
Nem akar kimaradni, Vettel is vett magának egy szimulátort!
Verstappen: Egy Mercedesszel is 2 tizeddel gyorsabb lennék Hamiltonnál
Marko: Gasly nem megy az Alpine-hoz, de a Red Bullhoz se
Rosberg nem akar F1-es csapatfőnök lenni
Ajánlott híreink

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!