Nem az M4 Sporton lesz a hétvégi F1-es verseny - F1VILÁG.HU

Nem az M4 Sporton lesz a hétvégi F1-es verseny

HIRDETÉS
Az előttünk álló hétvégén tovább folytatódnak a Forma-1-es világbajnokság küzdelmei. A száguldó cirkusz mezőnye Hockenheimbe látogat.
Race start of the race, depart, during the 2019 Formula One World Championship, Grand Prix of Austria from June 27 to 31, in Spielberg, Austria - Photo Xavi Bonilla / DPPI

A Német Nagydíj programja a jól megszokott európai időrend szerint zajlik majd, a hazai TV-közvetítés tekintetében azonban érdemes résen lenni, az MTVA ugyanis alaposan felforgatta a hétvégi műsorrendet az F1-es közvetítéseket illetően.

A szabadedzések közül csupán a másodikat közvetíti az M4 Sport – azt is csak felvételről péntek délután, az időmérőt és a versenyt pedig ezúttal a Dunán kell majd keresni szombaton és vasárnap!

[table id=12 /]

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!