Nem félnek harcba szállni Hamiltonnal a Ferrari titánjai

Nem félnek harcba szállni a hétszeres világbajnok Lewis Hamiltonnal a Ferrari versenyzői – kérdés persze, autójuk mennyire biztosít majd lehetőséget erre 2021-ben.

Az olasz istálló tavaly kiábrándító eredménnyel zárt a Forma-1-ben, ám a csapatnál abban bíznak, idei versenyautójukkal már nem lesz annyi probléma, mint a 2020-as modellel. Győzelmi esélyekre persze nem számítanak Maranellóban, inkább a 2022-es idényre fókuszálnak, amikor is jelentősen megváltoznak a technikai szabályok az F1-ben.

Az idei szezonnak kétségkívül Lewis Hamilton vág neki a favoritként: a hétszeres világbajnok tavaly is verhetetlen volt a királykategóriában, Charles Leclerc és Carlos Sainz, a Ferrari duója viszont azt mondja, nem félnek keményen megküzdeni az angollal, ha erre lehetőségük adódik majd.

Hirdetés
 

„Amikor felveszem a sisakom, számomra minden versenyző egyforma!” – mondta Leclerc pénteken. „Rendkívüli módon tisztelek mindenkit a rajtrácson, Lewis pedig rengeteg mindent elért ebben a sportban.”

„De amikor felveszem a sisakot, ugyanolyan keményen harcolok ellene, mint bármely más riválisom ellen.”

Hasonló határozottsággal kíván szembe szállni Hamiltonnal a Ferrari új versenyzője, Carlos Sainz is.

„Ha látok egy Mercedest, ugyanúgy harcolni akarok azzal a Mercedesszel, mint bármely más ellenfelemmel” – fogalmazott a 26 éves pilóta. „Rendkívüli módon tisztelem Lewist, sőt, minden versenyző nagyon tiszteli azt a srácot, aki 7 világbajnoki címet szerzett. Ez egy hihetetlen eredmény.”

„De az ember soha nem gondolkodik azon, ki ül a másik autóban, mindig próbálod legyőzni az ellenfeledet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!