Nem írták még alá a Miami Nagydíj szerződését

Circuit of the Americas, Austin, Texas, United States of America. Sunday 22 October 2017. World Copyright: Glenn Dunbar/LAT Images ref: Digital Image _X4I4933, grid girls, America, flag USAGP2017
Fotó: Pirelli

Hiába harangozták be a 2019-es Forma-1-es idényre a Miami Nagydíjat, az amerikai városnak egyelőre még nincs aláírt szerződése a száguldó cirkusz vezetőivel.

Miami város önkormányzata még májusban bólintott rá a Forma-1-es versenyrendezéssel kapcsolatos tervekre, sőt, arról is döntés született, hogy a futamot a város kikötőjében tartanák meg 2019-ben.

A Miami Nagydíj szerződésének előkészítésére július 1-ig szabtak határidőt, a tervek szerint 10 évre állapodtak volna meg a szervezők a Forma-1 tulajdonosával. Egyelőre azonban semmi sem történt, és ez a legfőbb oka annak is, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) még nem publikálta az előzetes versenynaptárat a következő idényre.

Stephanie Severino, Miami város helyettes kommunikációs igazgatója a Forbes magazinnak elárulta: „Mostanáig a szerződést nem véglegesítették.”

A Miami Nagydíjat a tervek szerint 2019 októberében tartanák meg először, ebben az esetben pedig 21 futamos lenne a jövő évi F1-es naptár.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS