Portugál Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Nem kap büntetést Räikkönen és a Ferrari

Nem kap büntetést Kimi Räikkönen és a Ferrari, miután a versenyen egy rosszul rögzített kerék miatt a finn versenyző kiállni kényszerült.


Nem kap büntetést Kimi Räikkönen és a Ferrari, miután a versenyen egy rosszul rögzített kerék miatt a finn versenyző kiállni kényszerült.

Räikkönennek mindkét kiállásánál problémát jelentett a bal hátsó kerék felhelyezése, később pedig ennek következtében véget is ért számára a verseny.

A versenyirányítás megerősítette, hogy megvizsgálták az esetet, és úgy határoztak, további intézkedéseket, szankciókat nem kívánnak hozni az üggyel kapcsolatban.

„A csapat elmondta, hogy a rendszer, amely a kerékcserék nyomon követésére szolgál, nem adott jelet arra vonatkozóan, hogy az autó kiengedése veszélyes lenne. Amikor a versenyző észlelte a problémát és a telemetriából is látszott, a csapat felszólította a pilótát, hogy azonnal álljon meg” – áll a stewardok hivatalos közleményében.

„Az FIA technikai delegációja elfogadta, hogy az autó kiengedésekor nem voltak veszélyes körülmények, így további intézkedéseket a stewardok nem tesznek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!