Nem lesz bojkott Ausztráliában

Nem tulajdonítanak komoly jelentőséget az esetleges bojkottról szóló pletykáknak az Ausztrál Nagydíj szervezői.


Nem tulajdonítanak komoly jelentőséget az esetleges bojkottról szóló pletykáknak az Ausztrál Nagydíj szervezői.

A Sport Bild című német lap számolt be a minap arról, a Forma-1 csapatai válaszokat követelnek a McLarentől és a Nemzetközi Automobil Szövetségtől (FIA) Fernando Alonso barcelonai tesztbalesete kapcsán.

A spanyol pilóta még február 22-én ütközött a falnak versenyautójával, és bár csapata próbálta magyarázni az okokat, továbbra is számos kérdés merül fel a történtekkel kapcsolatban.

A legvadabb híresztelések szerint Alonso egész egyszerűen azért ütközött a katalán pálya falának, mert elveszítette eszméletét az autóban, míg más források szerint áramütés érhette McLaren-Hondájában.

A Sport Bild úgy tudja, néhány csapat a bojkottól sem riad vissza, amennyiben nem kap részletes tájékoztatást a kétszeres világbajnok balesetével kapcsolatban.

Andrew Westacott, az Australian GP Corporation ügyvezetője azonban nem aggódik.

„Minden nap egyeztetünk a csapatokkal, a Forma-1 és az FIA képviselőivel, és a bojkott lehetősége szóba sem került” – idézi a szakember szavait az Australian Associated Press hírügynökség.

„Minden csapat itt lesz Melbourne-ben, izgatottan várják az új szezont. A felszerelés már úton van, a Forma-1 személyzete pedig már szereli be a közvetítéshez szükséges eszközöket.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!