Nem tud időben elkezdődni a második edzés Vegasban - F1VILÁG.HU

Nem tud időben elkezdődni a második edzés Vegasban

Nem kezdődik el magyar idő szerint 9 órakor a Forma-1-es Las Vegas-i Nagydíj második szabadedzése — erősítette meg a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) nem sokkal ezelőtt.

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, a vegasi nyitótréning alig 9 percig tartott, miután egy meglazult csatornafedél súlyos károkat okozott több versenyautón is. A versenyszervezők jelenleg is dolgoznak a problémák elhárításán, hogy a program mihamarabb folytatódni tudjon, az viszont eldőlt, hogy nem tud időben elkezdődni a második gyakorlás.

A szabadedzés eredetileg magyar idő szerint 9 órakor kezdődött volna, az FIA időmérő rendszerén keresztül azonban nem sokkal ezelőtt jelezték, csúszik a gyakorlás kezdése. Hogy pontosan mikor kezdődhet el a tréning, arról egyelőre nincsenek információk.

Amint további hírek állnak rendelkezésre a kezdéssel kapcsolatban, frissítjük a cikket, és élő hírfolyamunkban is beszámolunk az eseményekről.

Frissítés [09:30]: Az FIA megerősítette, terveik szerint 90 perces lesz majd a második gyakorlás, és várhatóan magyar idő szerint 11 órakor kezdődik majd.

Élő szöveges tudósítása:

    Megosztás

    Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

    A legfrissebbek

    Kövess minket a Facebookon is!

    Kövess minket a Facebookon is!