Nem tudni még, mikor mutatják be a Schumacher-filmet - F1VILÁG.HU

Nem tudni még, mikor mutatják be a Schumacher-filmet

HIRDETÉS
Elkészült a Michael Schumacher életét és pályafutását feldolgozó dokumentumfilm, azt azonban még nem tudni, hogy mikor mutatják be azt a nagyközönségnek.
Race winner Michael Schumacher (GER) Ferrari on the podium.
Formula One World Championship, Rd3, Bahrain Grand Prix, Race Day, Bahrain International Circuit, Bahrain, 4 April 2004.
DIGITAL IMAGE
BEST IMAGE

Az alkotás a Schumacher család hozzájárulásával készül, egy olyan vállalat készíti, melyet a német legenda korábbi menedzsere, Sabine Kehm vezet.

A film gyártása állítólag már 2019 májusában utolsó szakaszába érkezett, azóta azonban nem sokat hallani róla. Az Express című német lapnak nyilatkozva a dokumentumfilm rendezője, Vanessa Nöcker viszont elárulta, elkészültek vele, ám azt még nem tudni, mikor mutathatják be.

Ennek pedig legfőbb oka természetesen a koronavírus-járvány, a stúdiók ugyanis számos film bemutatását kénytelenek voltak elhalasztani.

Sabine Kehm a lapnak azt mondta, a film egyfajta portré lesz Michael Schumacherről, ugyanakkor számos oldalról bemutatja majd a legendás versenyzőt, aki „merész Forma-1-es versenyzőként, ambiciózus sportemberként, kitűnő technikai ösztönnel megáldott szerelőként és szerető apaként” lopta be magát a rajongók szívébe.

A filmben állítólag interjúkat is láthatunk majd Schumacher feleségével, Corinnával, valamint gyermekeivel, Gina-Mariával és Mickkel is – ezek természetesen a hétszeres világbajnok 2013 decemberi síbalesete után készültek.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!