Nem volt feszültség Horner és Wolff között a hétfői meetingen - F1VILÁG.HU

Nem volt feszültség Horner és Wolff között a hétfői meetingen

HIRDETÉS
Nem volt feszültség az F1 Bizottság hétfői ülésén a Mercedes és a Red Bull csapatfőnökei közt: Toto Wolff és Christian Horner konstruktívan tudtak beszélni a felmerült témákról – erről beszélt Mohammed Ben Sulayem, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke.
2021 Russian Grand Prix, Friday - LAT Images Toto Wolff Christian Horner

A Forma-1 csapatai hétfőn több napirendi pontot is megvitattak az FIA-val közös meetingen, Londonban – döntés született többek között a 2022-es sprintfutamokról is, és ezen az értekezleten adott tájékoztatást a sportot irányító testület arról a vizsgálatról, melyet a 2021-es Abu Dhabi Nagydíj kapcsán indítottak még januárban.

Ahogyan arról az F1Világ is beszámolt, az FIA elnöke, Mohammed Ben Sulayem néhány napot kért még arra, hogy beszámoljon a tervezett intézkedésekről, a Sky Sports F1 televíziónak nyilatkozva pedig el is árult néhány dolgot a hétfői üléssel kapcsolatban.

„Megállapodtunk bizonyos dolgokban, az elemzés pedig még folyamatban van” – fogalmazott az elnök. „Az információkat bejelentjük majd, de ahogy mondtam, az FIA integritása mindig sértetlen marad.”

Beszélt arról is, nem volt feszültség a találkozón Horner és Wolff között.

„Összhangban voltak. Talán azért, mert Valentin-nap van” – mondta nevetve. „Közel ültek egymáshoz, jó hangulatban voltak, szóval jó volt. Több szórakoztatásra számítottam, de jó volt látni a harmóniát köztük.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!