Newey: Nem szerződöm a Ferrarihoz - F1VILÁG.HU

Newey: Nem szerződöm a Ferrarihoz

HIRDETÉS

A Red Bull Racing főtervezője, Adrian Newey a minap Monacóban kategorikusan kijelentette, nem szerződik át a Ferrari Forma-1-es csapatához.


A Red Bull Racing főtervezője, Adrian Newey a minap Monacóban kategorikusan kijelentette, nem szerződik át a Ferrari Forma-1-es csapatához.

A patinás olasz istálló a hírek szerint komoly átszervezésekre készül annak érdekében, hogy visszataláljon a győztesek útjára, a pletykák szerint pedig a Red Bull géniuszát, Adrian Newey-t is megkörnyékezték.

A neves szakember mindazonáltal a Monacói Nagydíj helyszínén újságíróknak nyilatkozva kijelentette, elkötelezett jelenlegi csapata, a Red Bull iránt.

„Továbbra is elkötelezett vagyok a Red Bull iránt, ami a belátható jövőt illeti” – jelentette ki Newey.

A Red Bull csapatfőnökét, Christian Hornert sem aggasztják a Ferrarival kapcsolatos pletykák, elmondása szerint Newey majdhogynem apai érzéseket táplál jelenlegi csapata iránt.

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel úgy fogalmazott, nagyon reméli, hogy a szakember még sokáig a Red Bull kötelékét erősíti.

„Nyilvánvalóan nagyon jól kiismertem őt az elmúlt pár évben” – mondta a német.

„Nagyon szorosan együttműködtünk a közelmúltban, nemcsak mi, de az egész csapat. Meg kell érteniük, hogy Adrian a csapat egyik kulcsembere, de nagyon sokan vannak itt, akik szintén rengeteget dolgoznak, szóval nem sportszerű, ha mindig csak őt dicsőítjük. Meggyőződésem, hogy ő maga is ugyanezt válaszolja majd, ha megkérdezik erről.”

„Hogy a Ferrari-sztoriból mi igaz, azt vagy megtudjuk, vagy nem. De hogy őszinte legyek, ez engem momentán nem igazán érdekel.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!