Verstappen vs. Ocon

Nézd élőben az F1 szezonnyitó rendezvényét!

Fotó: McLaren
Fotó: McLaren
Magyar idő szerint szerda reggel 7 órakor nagyszabású rendezvénnyel indítja útjára a 2019-es világbajnokságot a Forma-1. Az eseményt az F1VILÁG.HU élőben közvetíti majd!

A szezonindító eseményt az Ausztrál Nagydíj helyszínén, Melbourne-ben rendezik majd, és jelen lesz a mezőny minden tagja, illetve a csapatok vezetői is.

Ahhoz, hogy Te is részese légy a nagyszabású eseménynek, nem kell mást tenned, mint szerda reggel 7 órakor az F1VILÁG weboldalára kattintani, hiszen élőben közvetítjük majd azt!

Ha pedig nem akarsz lemaradni a hétvégi Ausztrál Nagydíj legfontosabb eseményeiről, látogass vissza rendszeresen weboldalunkra, és kövess minket a Facebookon is: FB-oldalunk ide kattintva érhető el.

 

Kapcsolódó cikkek

Videó: A legjobb onboard-felvételek az Ausztrál Nagydíjról

A Mercedes győzelmével zárult a 2019-es Forma-1-es idény első versenye, és bár a melbourne-i idénynyitónál láttunk már jóval izgalmasabb versenyeket is, azért bőven voltak látványos momentumai az Ausztrál Nagydíjnak. A lenti lejátszó elindítása után a ’Megtekintés a Youtube-on’ feliratra kattintva megnézheted a legjobb belső kamerás felvételeket Melbourne-ből.

Friss hírek