Nico Rosberg az új A-osztállyal érkezett (X)

A Mercedes AMG Petronas pilótája a vadonatúj A-osztállyal gördült a színpadra a VAM Design Centerben rendezett VIP F1 party-n.


A Mercedes AMG Petronas pilótája a vadonatúj A-osztállyal gördült a színpadra a VAM Design Centerben rendezett VIP F1 party-n.

Örömmel nyugtázta, hogy a Mercedes-Benz egy olyan új autóval jelent meg a piacon, ami ennyire fiatalos, dinamikus és trendi. Külön kiemelte, hogy nagyon jó érzés vezetni.

Az új A-osztály friss fejezetet nyit a kompakt osztályban. A design kifejezetten emocionális, formabontó, sportos, fiatalos. Végre egy autó, ami véget vet az unalomnak.

A csúcsminőségű belsőtér az A-osztály tanulmányautó progresszív formavilágát tükrözi vissza. A 80 kW (109 LE) – 155 kW (211 LE) teljesítményű motorok nagyon hatékonyak, emissziójuk 98 g CO2/km-nél kezdődik, az alaktényező pedig a kategória legjobbja, 0,27. Az is egyértelmű, hogy a biztonság nem pénzkérdés a Mercedes-Benznél – alapfelszerelés többek között a COLLISION PREVENTION ASSIST vezetőtámogató berendezés.

“A Mercedes-Benz a világ egyik legdinamikusabban fejlődő prémiummárkája. Az új A-osztály fontos mérföldkő ebben”, jelentette ki Dr. Dieter Zetsche, a Daimler AG igazgatója és a Mercedes-Benz Cars vezetője. “Ritkán kezdhetnek az autófejlesztők teljesen tiszta lappal. Mérnökeink és formatervezőink meggyőzően használták ki ezt az esélyt.”

További információk…

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS