Nicolas Todt lesz Mick Schumacher menedzsere

Fotó: FIA F3
4 Mick Schumacher (DEU, PREMA Theodore Racing, Dallara F317 – Mercedes-Benz), FIA Formula 3 European Championship, round 9, Red Bull Ring (AUT), 21. - 23. September 2018
A legfrissebb hírek szerint Nicolas Todt folytatja Mick Schumacher menedzselését – a német nemrég bekerült a Ferrari Forma-1-es csapatának juniorprogramjába.

A legfrissebb hírek szerint Nicolas Todt folytatja Mick Schumacher menedzselését – a német nemrég bekerült a Ferrari Forma-1-es csapatának juniorprogramjába.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fia tavaly megnyerte a Forma-3-as Európa-bajnokságot, idén pedig a Forma-2-ben folytatja a versenyzést.

A Ferrari nemrég jelentette be, hogy Schumacher bekerült a maranellóiak juniorprogramjába.

Schumacher pályafutását eddig Sabine Kehm menedzselte, aki sok éven át dolgozott együtt édesapjával, Michael Schumacherrel is – előbb sajtószóvivőként, majd menedzserként.

A legfrissebb hírek szerint viszont Mick Schumacher pályafutását a továbbiakban az All Road Management nevű menedzsmentiroda egyengeti, melyet a Ferrari egykori csapatfőnöke, a jelenleg FIA-elnökként tevékenykedő Jean Todt fia, Nicolas alapított.

Az All Road Management segíti egyébként Charles Leclerc pályafutását is, aki idén már a Ferrari versenyzőjeként állhat rajthoz az F1-ben.

Todt sokat segíthet Schumachernek abban, hogy a német mihamarabb bekerüljön az F1-be: a hírek szerint a német akár már idén tesztelhet a Ferrari autójával, új menedzsere azonban kiharcolhatja azt is, hogy a fiatal versenyző a Ferrari motorjait használó Haasnál, vagy Saubernél teszteljen, amire Leclercnek is lehetősége volt.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS