Nincs még vége: A Mercedes jelezte fellebbezési szándékát! - F1VILÁG.HU

Nincs még vége: A Mercedes jelezte fellebbezési szándékát!

HIRDETÉS
Azt követően, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenybírói elutasították a Mercedes óvását az Abu Dhabi Nagydíj végeredményét követően, a német istálló jelezte fellebbezési szándékát.
YAS MARINA CIRCUIT, UNITED ARAB EMIRATES - DECEMBER 12: Max Verstappen, Red Bull Racing RB16B, battles with Sir Lewis Hamilton, Mercedes W12, on the opening lap during the Abu Dhabi GP at Yas Marina Circuit on Sunday December 12, 2021 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Simon Galloway / LAT Images)

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, a versenybírók a Mercedes mindkét óvását elutasították Abu Dhabiban, így Max Verstappent hirdették ki győztesnek, ezáltal pedig világbajnoknak.

A Mercedes viszont úgy tűnik, nem nyugszik bele az ítéletbe: a csapat jelezte fellebbezési szándékát a versenybírók döntésével kapcsolatban.

Mindez azt jelenti, hogy a Mercedesnek 96 órája van arra, hogy eldöntse, valóban folytatni akarja-e az ügyet, és formálisan is benyújtja fellebbezését a stewardok döntésével kapcsolatban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!