Nincs ok aggodalomra, Verstappen szerint ütőképes a Red Bull - F1VILÁG.HU

Nincs ok aggodalomra, Verstappen szerint ütőképes a Red Bull

HIRDETÉS
Semmi sokkoló nincs abban, hogy Max Verstappen csak a 9. helyen zárta a Forma-1-es Spanyol Nagydíj második szabadedzését – ezt ő maga nyilatkozta Barcelonában.
BARCELONA, SPAIN - MAY 07: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Red Bull Racing RB16B Honda on track during practice for the F1 Grand Prix of Spain at Circuit de Barcelona-Catalunya on May 07, 2021 in Barcelona, Spain. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

A második gyakorláson Lewis Hamilton és a Mercedes volt a leggyorsabb, miközben a Red Bullok a köridők tekintetében nemigen villogtak.

Verstappen viszont a lágy gumikon futott gyorskörében hibázott délután, ezért végzett csak a 9. helyen 6 tizedmásodperces lemaradással.

A Red Bull versenyzője azt mondja, elégedett, mert úgy érzi, autója a katalán ringen is versenyképes.

„Összességében szerintem egészen jó napunk volt, és az autó igazán versenyképesnek tűnik” – mondta a holland. „A második edzésen egy kicsit szélesen vettem a 10-es kanyart a gyorskörömben, de semmi sokkolóról nem tudok beszámolni a mai edzésekkel kapcsolatban.

„A 10-es kanyarban elvégzett változtatások jobbnak tűnnek egy körön, amikor az ember nyomja. Egy kicsit gyorsabb, és élvezetesebb vezetni, de az előzések szempontjából rosszabb lehet szerintem.”

„Hogy mennyire leszünk versenyképesek szombaton, az pénteken mindig kérdőjel marad, de mi a magunk részéről elégedettek vagyunk. Természetesen mindig javulni akar az ember, szóval meg kell bizonyosodnunk arról, hogy holnap odatesszük magunkat. Mindenesetre várom már!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!