Norris a Gasly-esetről: Hogy a f*szba történhet ilyen?! - F1VILÁG.HU

Norris a Gasly-esetről: Hogy a f*szba történhet ilyen?!

Közösségi oldalán reagált Pierre Gasly életveszélyes helyzetére a McLaren ifjú versenyzője, Lando Norris.

Ahogyan arról az F1Világon beszámoltunk, Gasly azért volt nagyon dühös a Forma-1-es Japán Nagydíjon, mert a piros zászlók meglengetése előtt egy munkagép mellett volt kénytelen elhaladni, mely épp a korábban balesetet szenvedett Carlos Sainz autójának mentésében segédkezett. Gasly az utolsó pillanatban észlelte a járművet, de szerencsére nem történt baleset.

A versenyirányítás közben beidézte Gaslyt, szerintük ugyanis a francia pilóta túl gyorsan hajtott, miután elhaladt az incidens helyszíne mellett. A szövetség a fenti esettel kapcsolatban azzal védekezett, hogy mire az AlphaTauri versenyzője odaért, már meglengették a piros zászlókat. Csakhogy a videófelvételek tanúsága szerint ez nagyjából 2 másodperccel azt megelőzően történt meg, hogy Gasly elhaladt a munkagép mellett.

 

A történtekre Lando Norris is reagált, aki a versenymegszakítás alatt közösségi oldalára írta ki: „Mi a f*sz? Hogy történhet ez meg? Évekkel ezelőtt ugyanilyen szituációban veszítettünk el valakit. Az életünket tesszük kockára, főleg ilyen körülmények között. Versenyezni szeretnénk. De ez… Elfogadhatatlan.”

Sergio Perez ugyancsak a Twitterre írta ki: „Hogyan tegyük világossá, hogy soha nem akarunk munkagépet látni a pályán? Egy ilyen hiba miatt veszítettük el Jules Bianchit. Ami ma történt, az teljességgel elfogadhatatlan!!!!! Remélem, hogy ma utoljára kellett munkagépet látnunk a pályán!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Norris a Gasly-esetről: Hogy a f*szba történhet ilyen?!
Átcsábította a McLaren a Red Bull mérnökigazgatóját
Mercedes: A Red Bull idegesebb lehet, hogy közszemlére került a padlólemezük
De Vries szerzett egy jó pontot Helmut Markónál
A Red Bullt meglepte, hogy az Aston Martin meg sem próbált harcolni velük

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!