Friss hírek

Norris alig várja, hogy tömött lelátók előtt versenyezzen Silverstone-ban

Hazai közönsége előtt versenyezhet a hétvégi Brit Nagydíjon a McLaren Forma-1-es csapatának ifjú titánja, Lando Norris. Az ifjú tehetség nagyon örül annak, hogy teltház előtt állhat majd rajthoz Silverstone-ban.

A hétvégére való ráhangolódás viszont nem ment simán Norrisnak: a brit pilóta részt vett az Olaszország – Anglia Eb-döntőn, a mérkőzést követően pedig kirabolták őt Londonban. A McLaren versenyzője szerencsére sértetlenül megúszta a támadást, ám természetesen megrázták az események.

Norris viszont már teljes erejével a hétvégi Brit Nagydíjra fókuszál, és közösségi oldalain mondott köszönetet a támogató üzenetekért. A fiatal pilóta remek formában van, hiszen a másfél héttel ezelőtti Osztrák Nagydíjon újra dobogóra állhatott.

„Nagyszerű érzés volt idén harmadszor is dobogóra állni. Jól kiérdemelt eredmény volt az egész csapat által elvégzett kemény munka jutalmaként” – mondta a fiatal tehetség, majd hozzátette, magabiztosan várja a silverstone-i száguldást.

„Remélhetőleg ezt az energiát jómagam és a csapat hazai versenyére is át tudjuk menteni, habár reálisan kell látnunk az esélyeinket, mivel a silverstone-i egy teljesen más pálya. Magától értetődő, hogy a legjobbunkat fogjuk nyújtani azért, hogy annyi pontot begyűjtsünk, amennyit csak lehetséges.”

„Silverstone-ban versenyezni mindig különleges alkalom, hiszen hazai versenyem. Lenyűgöző lesz ismét üdvözölni a brit rajongókat – persze a lehető legbiztonságosabb körülmények között. Nagyon hiányoztak már, főleg, hogy tavaly két futamot is zárt kapuk mögött tartottunk meg ott.”

A Forma-1 történetében először hétvégén sprintfutam dönt majd a vasárnapi verseny rajtsorrendjéről, Norris pedig biztos benne, az új formátum izgalmas lesz a rajongók számára.

„Emellett a szezon első sprintidőmérőjét is itt tartják. Már pénteken akcióba lendülünk a szombati sprint előtti időmérővel. Mindenki számára új dolog lesz ez, és szoros és izgalmas versenyzést ígér, amit a rajongók élvezni fognak, ebben biztos vagyok.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Norris alig várja, hogy tömött lelátók előtt versenyezzen Silverstone-ban
Mi történt volna, ha Hamilton sem áll fel a rajtrácsra az újraindításnál?
Alonso: Tanítottam pár új ívet Hamiltonnak!
Vettel: Nagyszerű volt újra az élen harcolni!
Hamilton rosszul lett a dobogón, a koronavírus utóhatásaival küzd

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!