Friss hírek

Norris apja is kikészült a belgiumi tragédia után

Lando Norris, McLaren
A McLaren ifjú versenyzője, Lando Norris elárulta, őt, valamint családját is mélyen megrázta Anthoine Hubert Forma-2-es versenyző múlt hétvégi halála.

A francia pilóta az F2-es sorozat szombati főversenyén szenvedett tragikus balesetet, a történtek pedig megrázták a motorsport világát.

A Forma-1 feltörekvő generációja is döbbenten áll a történtek előtt: a McLaren fiatal titánja, Lando Norris azt mondja, hiába mondja szüleinek, ne aggódjanak érte, édesapja kikészült a belgiumi események miatt.

„Apukám azt mondta, ki kell mennie a mosdóba, mert rosszul van… Anyukám mindig aggódott értem, de apukám kikészült egy kicsit. Minden versenyre eljön és figyeli, hogy mi történik. Pontosan tudja, milyen sebességgel körözünk” – mondta Norris Monzában.

„Általában a belső kamerás felvételeket meg sem nézi. El kell mennie valahova elrejtőzni… Ha tehát rosszra fordul a helyzet, képtelen elfogadni.”

„Mindig mondanom kell neki, hogy rendben leszek, de olyan rossz érzés… Biztos vagyok benne, hogy minden versenyző így van ezzel, és aztán történik egy ilyen dolog, mint múlt hétvégén… Nehezebb most megnyugtanom őt.”

„Nekem is a fejemben van még mindig, és benne lesz akkor is, amikor pályára gurulok pénteken.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Norris apja is kikészült a belgiumi tragédia után
Fotók: Ocon pályára vitte az Alpine új autóját
Vettel: A sprintfutam csak a problémák foltozgatása
Az Aston Martin szeretné a legjobbat kihozni Vettelből
Vettelék már holnap pályára viszik az új Aston Martint