Norris apja is kikészült a belgiumi tragédia után - F1VILÁG.HU

Norris apja is kikészült a belgiumi tragédia után

HIRDETÉS
A McLaren ifjú versenyzője, Lando Norris elárulta, őt, valamint családját is mélyen megrázta Anthoine Hubert Forma-2-es versenyző múlt hétvégi halála.
Lando Norris, McLaren

A francia pilóta az F2-es sorozat szombati főversenyén szenvedett tragikus balesetet, a történtek pedig megrázták a motorsport világát.

A Forma-1 feltörekvő generációja is döbbenten áll a történtek előtt: a McLaren fiatal titánja, Lando Norris azt mondja, hiába mondja szüleinek, ne aggódjanak érte, édesapja kikészült a belgiumi események miatt.

„Apukám azt mondta, ki kell mennie a mosdóba, mert rosszul van… Anyukám mindig aggódott értem, de apukám kikészült egy kicsit. Minden versenyre eljön és figyeli, hogy mi történik. Pontosan tudja, milyen sebességgel körözünk” – mondta Norris Monzában.

„Általában a belső kamerás felvételeket meg sem nézi. El kell mennie valahova elrejtőzni… Ha tehát rosszra fordul a helyzet, képtelen elfogadni.”

„Mindig mondanom kell neki, hogy rendben leszek, de olyan rossz érzés… Biztos vagyok benne, hogy minden versenyző így van ezzel, és aztán történik egy ilyen dolog, mint múlt hétvégén… Nehezebb most megnyugtanom őt.”

„Nekem is a fejemben van még mindig, és benne lesz akkor is, amikor pályára gurulok pénteken.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!