Norris az F1Világnak: Kicsit frusztráló, hogy így kell nyári szünetre mennünk... - F1VILÁG.HU

Norris az F1Világnak: Kicsit frusztráló, hogy így kell nyári szünetre mennünk…

HIRDETÉS
A McLaren Forma-1-es csapatának ifjú titánja, Lando Norris elismerte, frusztráló, hogy úgy kell elvonulniuk a nyári szünetre, hogy nem tudták kihozni magukból a maximumot a hétvégi Magyar Nagydíjon.
Lando Norris, Max Verstappen, McLaren, Red Bull

A brit versenyző a 6. helyről rajtolva vágott neki a hungaroringi versenynek, a start pillanatát pedig kiválóan kapta el, és az 1-es kanyarban már a 3. helyen autózott.

Norris versenye viszont nem tartott sokáig, a mögötte érkező Valtteri Bottas ugyanis hátulról megtorpedózta az autóját, a komoly sérülések miatt pedig nem tudta folytatni a versenyt.

Kiesését követően Norrist arról faggattuk a Hungaroringen, mennyire dühítő számára az, hogy egy ilyen ígéretes verseny ennyire hamar véget ért, és így kell elvonulniuk a nyári pihenőre.

„Egy kicsit frusztráló így a nyári szünetre menni a csapatmorál, illetve a motiváció miatt…” – mondta az F1Világ kérdésére a fiatal versenyző.

„Szerettük volna erősen zárni a szezon első felét, hogy mindenki elégedetten és energiával tele mehessen el pihenni. Amikor a 3. helyen voltam, nagyon örültem, de aztán hirtelen kiestem, és ez a boldogság egy szempillantás alatt elillant…”

„Persze tudjuk azt is, hogy nem a mi hibánk volt, minden tőlünk telhetőt megtettünk, jó hétvégénk volt, a 3. helyen voltam. De aztán önhibánkon kívül kiestünk.”

Norris hozzátette, természetesen túlteszik magukat a történteken, és mihamarabb elkezdenek a Belga Nagydíjra koncentrálni.

„Nem gondolom azt, hogy emiatt most idegeskednünk kell, leszegett fejjel kell folytatnunk a munkát, és a következő versenyre kell fókuszálnunk.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!