Friss hírek

Norris: Biztató, hogy le tudtuk gyűrni az egyik Red Bullt

Fotó: Red Bull Racing
A McLaren Forma-1-es csapatának ifjú versenyzője, Lando Norris azt mondja, nagyon örül annak, hogy a Bahreini Nagydíjon képesek voltak felvenni a versenyt a Red Bull Racinggel.

A brit pilóta a 6. helyen ért célba a szahíri versenyen, és bár Max Verstappen előtte, a 4. helyen végzett, Pierre Gasly csak 8. lett a szezon második versenyén.

Norris azt mondja, a jövőre nézve mindenképpen biztató az, hogy képesek voltak nyers tempóban legyűrni az egyik Red Bullt.

„Ausztrália után tudtuk, hogy pontokat szerezhetünk” – mondta a brit tehetség.

„Nyers tempóban tudtuk legyűrni a Red Bullt. És még Vettelhez képest is… megelőzött engem, de aztán nem húzott el tőlem annyira.”

„Azt gondolom, bizonyos pályákon, például Bahreinben a tempónk sokkal jobb, mint Ausztráliában a Mercedeshez és a Ferrarihoz képest.”

„Ebből a szempontból pedig sokkal élvezetesebb számomra a versenyzés. És szerintem a nézők is jobban élvezik. Remek, élvezetes verseny volt, és reméljük, hogy az év későbbi szakaszában is ilyen pozíciókban végezhetünk.”

„Az idei évre igyekeztünk egy kicsit egyszerűbbé tenni az autót. Kezdett komplikálttá válni, és sok olyan dolog volt, amik elkezdtek zavaróvá válni – egyszerűen kezdett bonyolulttá válni.”

„Bizonyos tekintetben tettünk néhány lépést hátra, hogy ezáltal előrelépjünk, és jobb platformot biztosítottunk magunknak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!