Norris biztos benne, 2024-ben nyerhet a McLarennel - F1VILÁG.HU

Norris biztos benne, 2024-ben nyerhet a McLarennel

A McLaren ifjú titánja, Lando Norris meg van győződve arról, 2024-ben megszerzi majd első győzelmét a Forma-1-ben.

A brit tehetség 2019-ben mutatkozott be a száguldó cirkuszban, az azóta eltelt évek során néhány alkalommal pedig már közel került a hőn áhított elsőséghez, mostanáig azonban nem sikerült megszereznie első győzelmét. A McLaren viszont idén igencsak meggyőző formát mutatott, Norris pedig összesen 7 alkalommal állhatott fel a dobogóra.

A McLaren ifjú titánja úgy érzi, a McLaren remek helyzetből várhatja a 2024-es Forma-1-es idényt, így joggal bízik abban, hogy az első győzelem is összejöhet.

„100 százalék, mert jövőre fog megtörténni, én pedig a McLarennél leszek jövőre — úgy érzem, nagyon közel vagyunk” — mondta a brit pilóta a Sky Sports F1 televíziónak, amikor arról kérdezték, milyen esélyei vannak arra, hogy 2024-ben megszerezze első győzelmét a Forma-1-ben.

„Sokkal több dolog került a helyére, vannak új srácok is, akik elkezdenek dolgozni más csapatoktól érkezve. Az elmúlt 10 évet tekintve most vagyunk a legerősebb helyzetben. Úgy érzem, még több dolgot várhatunk a jövő év tekintetében. Végre van egy megfelelően működő szélcsatornánk, és számos dolog összeáll, jobban, mint valaha.”

„Ha az elmúlt 5 évet tekintve van időszak, melynek kapcsán egy kicsit magabiztosabb akarok lenni, akkor az a 2024-es szezon. De jól kell majd kezdenünk a szezont. Idén borzasztóan kezdtünk, mégis nagyon-nagyon erős formában zártunk. Ha tehát sikerül egy kicsit erősen kezdenünk jövőre, akkor szerintem nagyszerű évünk lehet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!