Friss hírek

Norris dühös, mert a két Renault előtt végezhetett volna

Csalódottan nyilatkozott a Forma-1-es Bahreini Nagydíj szombati időmérő edzése után Lando Norris. A McLaren pilótája azért frusztrált, mert elkövetett egy hibát, ami nélkül a harmadik sorba kvalifikálhatta volna magát.

A fiatal brit versenyző csak a 9. helyről vághat neki a mai versenynek, utolsó gyorskörében ugyanis elkövetett egy hibát. Norris azért is különösen dühös, mert enélkül a hiba nélkül a két Renault előtt végezhetett volna, ami a konstruktőri küzdelmek szempontjából különösen fontos lett volna.

„Az első kanyarban hibáztam, ami miatt másfél tizedet veszítettem” – mondta Norris. „Ez nagyon frusztráló, mert két tizeddel már Perez mögött végezhettem volna.”

„Azt kétlem, hogy megverhettük volna Perezt, de mögé kerülhettem volna, ami a 6. helyet jelentette volna a két Renault előtt.”

„Szóval több volt ebben a napban. Nem arról volt szó, hogy nem volt meg a tempónk, mert szerintem jó volt a sebességünk. De hibáztam egyet az első kanyarban, aminek megfizettük az árát. Ez is jól mutatja, milyen szoros az egész, és hogy milyen nehéz mindent jól összerakni, és egy hiba 3-4 pozíciót is jelenthet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!