Norris egyáltalán nem bánja, hogy elkötelezte magát a McLaren mellett - F1VILÁG.HU

Norris egyáltalán nem bánja, hogy elkötelezte magát a McLaren mellett

HIRDETÉS
Lando Norris egy cseppet sem bánja, hogy nemrégiben több ével meghosszabbította szerződését — még úgy sem, hogy jövőre akár a Mercedes versenyzője is lehetne Lewis Hamilton utódjaként.
Lando Norris, McLaren F1 Team, works with colleagues in the garage

Norris és a McLaren „több évvel” meghosszabbította a brit pilóta eredetileg 2025 végén lejáró szerződését — nem sokkal azt megelőzően, hogy a Ferrari bejelentette, leszerződtette Lewis Hamiltont, aki a 2024-es szezon végén így távozik a Mercedestől. Bár Toto Wolff, a német istálló csapatfőnöke korábban utalt rá, sajnálatos, hogy Norris és a Ferrari pilótája, Charles Leclerc nem lehet esélyes arra, hogy a távozó Hamilton utódja legyen, a McLaren versenyzője Bahreinben világossá tette, egyáltalán nem bánja, hogy elkötelezte magát a McLaren mellett.

„Nem, nagyon elégedett vagyok. Várhattam volna, megvolt a választásom” — mondta az ezzel kapcsolatos kérdésre reagálva az ifjú brit. „Tudtam azokról a lehetőségekről, melyek potenciálisan az utamba kerülhettek volna. Tudtam, milyen lehetőségeim voltak akkoriban, tavaly, illetve az idei szezon előtt, illetve, hogy mi történhetett volna, vagy mi történik a következő pár évben. Szóval nem bánok semmit.”

Norris hozzátette, biztos abban, hogy a McLarennél minden tudás megvan ahhoz, hogy valódi topcsapattá váljanak a Forma-1-ben.

„Bízom a csapatomban, magabiztos vagyok azzal kapcsolatban, amit elértünk, és amit elérhetünk a jövőben. Nagyon örülök, hogy ott vagyok, ahol. Természetesen elégedettebb lehetnék, ha több olyan célt elértünk volna, amiket mindannyian el akarunk érni. De a lényeg: élvezem a srácokkal töltött időt. Számomra ez mindig egy komoly részét képezi az életnek: élvezni akarom azt, ahol vagyok.”

„Szerintem fontos része ez annak, hogy próbálunk fejlődni csapatként, ismerni mindenkit, és nyomni mindenkit. Mindenki képes arra, hogy elérjük a célt, és topcsapat legyünk a Forma-1-ben. Szóval nagyon elégedett vagyok.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!