Norris elárulta, hogyan történt Las Vegas-i balesete - F1VILÁG.HU

Norris elárulta, hogyan történt Las Vegas-i balesete

Nem végződött jól a Forma-1-es Las Vegas-i Nagydíj hétvégéje Lando Norris számára, a brit versenyző egy óriási balesetet úszott meg a vasárnapi versenyen.

A verseny eleve nehéznek ígérkezett Norris számára, hiszen a gyenge időmérő után csak a 15. helyről rajtolhatott, ha viszont azt nézzük, hogy csapattársa, Oscar Piastri végül pontot tudott szerezni az éjszakai futamon, Norris igencsak bánhatja a 3. körben elkövetett hibáját.

„Sajnálatos véget ért a Las Vegas-i versenyhétvégénk. Az újraindítás után egyszerűen leért az autó alja, elveszítettem a hátulját és a falnak csapódtam” — mondta a brit versenyző. „Nem így szerettem volna zárni a hétvégét, főleg, ha azt nézzük, hogy Oscar igencsak ígéretes tempót mutatott.”

„Nagyon hálás vagyok az orvosi csapatnak, hogy kivizsgáltak, és persze a mi csapatunknak is azért a munkáért, amit most el fognak végezni az autón. Egy hetünk van arra, hogy összekapjuk magunkat, és jön a szezonzáró Abu Dhabiban.”

Norrist a baleset után a pályakórházba, majd a közeli egyetemi kórházba szállították, ahol alapos kivizsgáláson esett át. Miután az orvosok mindent rendben találtak, ki is engedték őt, ami után a McLaren ifjú titánja közösségi oldalán jelentkezett be.

„Húzós nap. Nagy becsapódás. De jól vagyok! Köszönöm az üzeneteket! Találkozunk jövő hétvégén!” — írta a kórházban készült fotók mellé a fiatal pilóta.

Az F1-es világbajnokság ezen a hétvégén, Abu Dhabiban zárul.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!