Friss hírek

Norris építeni akar a tavalyi sikerekre

Forma-1-es pályafutása eddigi legjobb szezonját teljesítette 2021-ben Lando Norris, a brit tehetség pedig azt reméli, az előttünk álló idényben építeni tud majd a tavalyi szereplésre.

A McLaren pénteken tartotta új versenyautójának prezentációját, az istálló pedig természetesen arra törekszik majd, hogy 2022-ben minél többször harcoljon az élmezőnyben.

„Nagyon rég volt már az abu dhabi hétvége, amikor utoljára pályán voltunk, szóval alig várom, hogy visszaüljek az autóba, és meghajtsam az MCL36-ost!” – fogalmazott Lando Norris.

Hirdetés
 

„A tavalyi volt az eddigi legjobb évem a Forma-1-ben, nagyon büszke vagyok arra, amit elértem versenyzőként, és amit elértünk csapatként. Persze tudom, hogy a java még csak most jön, a célom pedig az, hogy ugyanazzal a lendülettel építsünk a tavalyi évre.”

„Jó helyzetből várhatom az idei szezont, építeni tudok a 2021-es idény sikereire. A McLarennél nőttem fel, és nagyon örülök, hogy nemrég megerősítettem hosszú távú jövőmet a csapatnál. Alig várom, hogy kiderüljön, mire lehetünk képesek közösen, és keményen fogok dolgozni azért, hogy minden utunkba kerülő lehetőséget kihasználjak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!