Norris: Ha lehet, támadni fogom Verstappent - F1VILÁG.HU

Norris: Ha lehet, támadni fogom Verstappent

HIRDETÉS
Lando Norris, a McLaren F1-es versenyzője elárulta, ha lesz lehetősége, akkor megpróbálja támadni az előle rajtoló Max Verstappent a vasárnapi Osztrák Nagydíjon.
RED BULL RING, AUSTRIA - JULY 03: Lando Norris, McLaren MCL35M during the Austrian GP at Red Bull Ring on Saturday July 03, 2021 in Spielberg, Austria. (Photo by Mark Sutton / LAT Images)

Norris meglepetésre a 2. rajthelyet szerezte meg az Osztrák Nagydíj időmérő edzésén, így a két Red Bull között végzett, és mindössze 48 ezredmásodperccel maradt el Verstappen pole-t érő idejétől. 

A brit pilóta tisztában van vele, hogy nehéz versenyük lesz a Red Bullokkal és a Mercedesszel szemben, azonban mindent megtesz majd a jó eredmény érdekében. 

„Megpróbáljuk a tőlünk telhető legjobbat nyújtani és egyet előrébb lépni, a helyes irányba menni – de nem arról van szó, hogy múlt héten pont ilyen közel voltunk és most sikerült egy kis előrelépést tennünk. Nem akarok túl negatív lenni – optimista akarok lenni, de realista is vagyok és tudom, hogy ez egy kemény verseny lesz.

„A lehető legjobb pozícióban vagyunk, hogy kihozzuk a maximumot ebből. Ha lesz esélyem arra, hogy menjek az első helyért, ha lesz esélyem, hogy versenyezzek Maxszal, akkor meg fogom tenni. Most is ezt teszem – mindig versenyzek, mindig a tőlem tehető legjobbat nyújtom a csapat számára. Azt hiszem, tudom azt is, hogy mi a legjobb számunkra, számomra, a csapat számára, és sajnos tudom, hogy kik ellen versenyzünk vasárnap.”

Norris elárulta, főként az egyenesekben veszített a Red Bullhoz képest, ami miatt egy kicsit bosszús volt, ám természetesen nem bánkódik a második hely miatt sem. 

„Csak 4 század a pole-tól, jó lett volna, ha egy kicsit jobban sikerül, de elégedett vagyok azzal, ahol állunk” – mondta. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!