Norris hátfájdalmak miatt kevesebbet körözött

Lando Norris, McLaren MCL35
Fotó: McLaren
Hátfájdalmak miatt csak kevesebbet tudott körözni a Forma-1-es Stájer Nagydíj második szabadedzésén Lando Norris.

A brit versenyző a nyitóedzés után már panaszkodott arra, hogy hátának felső része fájdogál, a két edzés között pedig rögtön kezelésbe is vették.

A McLaren csapata viszont nem akarta túlterhelni Norrist a délutáni tréningen, így mindössze 31 kört tett meg, ezzel a 8. helyen zárt.

„Küszködtünk egy kicsit valamivel fizikailag” – mondta Norris a Sky Sports F1 televíziónak. „Nem tudom, mi volt ez, de sokkal nehezebb lett tőle a napom.”

„Nem is tudtam olyan sok kört megtenni. Limitálni kellett a körszámot, hogy jó formában legyek holnap és vasárnap, szóval nem mennek olyan simán a dolgok, mint múlt héten. Azt hiszem, egy kicsit le vagyok maradva a köröket, illetve minden mást tekintve.”

Norris ráadásul háromhelyes rajtbüntetést kapott, amiért az első edzésen sárga zászlós jelzés mellett előzött.

„Az én hibám volt, hogy őszinte legyek. Gyorskörön voltam, ők pedig [Pierre Gasly és Nicholas Latifi) ki- vagy levezetőkörön. Lelassítottam a sárga zászló miatt, mert ezt meg kell tenni, de egyszerűen folytattam az előzésüket. Az én hibám volt. Elég nagy hülyeség volt.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Barcelonában!