Norris: Idén a Ferrarival is számolnunk kell Japánban - F1VILÁG.HU

Norris: Idén a Ferrarival is számolnunk kell Japánban

HIRDETÉS
Erős hétvégére számít Japánban is a McLaren Forma-1-es csapatának ifjú versenyzője, Lando Norris, a brit pilóta azonban azt mondja, idén a Ferrarival is számolniuk kell majd Szuzukában.
Lando Norris, McLaren F1 Team

A McLaren csapata tavaly kettős dobogós eredményt ért el a japán versenyhelyszínen, és miután a múlt hétvégi Ausztrál Nagydíjon remekelt a wokingi istálló, természetesen nagy optimizmussal várhatják a Forma-1-es világbajnokság soron következő, szuzukai fordulóját. Lando Norris szerint a pálya egyértelműen fekszik majd a McLaren autójának, idén viszont a Ferrari is komoly ellenfél lehet ott, így nehéz lesz megismételni a tavalyi remek formát.

„Sok a tempós kanyar. A probléma az, hogy a Ferrari rengeteget javított a teljesítményén a gyors kanyarokban, tavaly főleg ezeken a pályaszakaszokon küszködtek” — magyarázta Norris. „Ezért is tudtak ilyen nagy előrelépést tenni.”

„Viszont azt gondolom, ettől még jó hétvégénk lehet Szuzukában, joggal várhatjuk. És imádnám, ha mindkét autónkkal dobogós helyen tudnánk végezni ismét, az csodás lenne. Viszont azt gondolom, az ilyen típusú pályákon idén kettővel több autóval kell megküzdenünk, nem csupán Maxszal.”

A melbourne-i remeklés kapcsán Norris kifejtette: „Világos, hogy ez a pálya egy kicsit jobban feküdt nekünk. Szóval sikerült jobb sebességet kihoznunk magunkból. De még mindig le vagyunk maradva a Ferraritól és a Red Bulltól egy vagy két lépéssel, szóval fel kell zárkóznunk. De világos, hogy egyre közelebb kerülünk, és az ilyen napok is ezt bizonyítják.”

„Egyre közelebb kerülünk a célunkhoz. Jó volt újra dobogóra állni, remélhetőleg bőven lesz még rá alkalmunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Norris: Idén a Ferrarival is számolnunk kell Japánban
Ekkor rajtol a Forma-1-es Kínai Nagydíj
Fogadj és nyerj! Tedd meg a téteket az F1-es Kínai Nagydíjra! (x)
Norris: Nem lesz esélyünk a dobogóra Kínában
Alonso ismét erőn felül teljesített, nehéz versenyre számít
Az FIA elutasította az Aston Martin óvását

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!