Norris igazán magáénak érzi az új McLarent - F1VILÁG.HU

Norris igazán magáénak érzi az új McLarent

Magabiztosan nyilatkoztak a McLaren új autójának csütörtöki bemutatóján a brit istálló versenyzői, Carlos Sainz és Lando Norris.

A wokingiak nemrég rántották le a leplet 2020-as versenyautójukról, az MCL35-östől pedig azt várja a csapat, hogy az élmezőny nyomába eredhet.

Az új autót természetesen még nem próbálhatták ki a versenyzők, ám alig várják már, hogy megkezdjék vele a munkát. Lando Norris úgy fogalmazott, az idei modellt sokkal jobban a magáénak érzi, mint a tavalyit, hiszen már az ő véleményét is figyelembe vették a tervezésekor.

 

„Az idei autó a tavalyi versenyautón alapszik, de persze mindent, amin keresztülmentünk idén, felhasználtunk, akárcsak a kommentárjainkat és értekezéseinket. Szóval sokkal inkább az én autómnak érzem ezt, hiszen mi is beletettük a magunkét – úgyhogy ez már sokkal inkább az én gyermekem, az én autóm, és alig várom, hogy vezessem” – fogalmazott a brit tehetség.

Csapattársa, Carlos Sainz kiemelte, rengeteg munkát fektettek az új, MCL35-ös fejlesztésébe.

„Nagyszerűen néz ki, szűkebb, mint az előző” – mondta a spanyol.

„A csapat minden egyes tagjának hála remélhetőleg egy jobb csomagot, egy jobb autót sikerült összerakni az idei évre. Rengeteg munka áll mögötte, és az az érzésem, hogy minden jobban összeállt, folyamatosan fejlődünk csapatként, és lendületben vagyunk – ezt a lendületet pedig szeretnénk megtartani az idei évre is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!