Friss hírek

Norris izgatottan várja már Piastri érkezését

Izgatottan várja már Lando Norris, hogy jövőre együtt dolgozzon új csapattársával, az újonc Oscar Piastrival. A fiatal ausztrál honfitársát, Daniel Ricciardót váltja majd a McLarennél.

Norris jövőre ötödik szezonját kezdi majd meg a Forma-1-ben, Piastrinak pedig ismerkednie kell a száguldó cirkusz világával – a fiatal pilóta viszont aligha lesz megijedve, hiszen korábban a Forma-3-ban és a Forma-2-ben is bajnoki címet tudott szerezni. Ricciardo távozásával viszont Norris lesz az „öreg róka” a háznál, a brit tehetség pedig már most a McLaren vezéreként tekint magára. A minap egy interjúban pedig arról is beszélt, izgatottan várja már Piastri érkezését, aki új színt hoz majd a csapathoz.

„Izgatottan várom, hogy valaki mással dolgozzak” – mondta a brit pilóta a RacingNews365.com című internetes portálnak nyilatkozva. „Volt két nagyon különböző, rendkívül jó versenyző csapattársam az első pár Forma-1-es évemben, szóval mindig szívesen dolgozom együtt új pilótákkal.”

„Csak azt remélem, hogy olyasvalakiről van szó, akivel jól kijövök majd, és tudunk szórakozni is – mondjuk azt sem bánom, ha utálnak, és soha nem akarnak beszélgetni vele!”

Norris kezdetben Carlos Sainz csapattársaként versenyzett az F1-ben, tavaly pedig Ricciardo érkezett a McLarenhez. A két versenyzőnek ugyan híresen jó humorérzéke van, Norris szerint azonban fontos, hogy valahol meghúzzák a határt, és komoly ellenfelei legyenek egymásnak a pályán.

„Olyan embereket kell kapnod, akik könyörtelenebbek, ugyanakkor pedig nem is akarnak annyira barátságosak lenni. Azt gondolom, vannak különbségek Carlos és Daniel között is. Daniel egyszerűen egy olyan srác, akivel sokat lehet röhögni, és meg is akarjátok nevettetni egymást, élvezni akarjátok a dolgokat. De amint beülünk az autóba, komollyá válik a dolog. Ha viszont nem kell ennyire komolynak lenned, akkor élvezed is.”

„Ami Carlost illeti, sokszor elmentünk golfozni, néha együtt töltöttük a szabadidőnket. Nagyon tiszteljük egymást. De a pályán kívül jó barátok is vagyunk. Viszont mindenki tudja, hogy ha ott vagyunk a pályán, akkor nincs más, egyszerűen le akarjuk győzni egymást.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Norris izgatottan várja már Piastri érkezését
A Red Bullt nem ijeszti meg a Mercedes felzárkózása
Eldőlt: Teltházas lesz a 2023-as Forma-1-es Magyar Nagydíj
Brown Binotto távozásáról: Egy F1-es csapat sikereinek kulcsa a stabilitás
Steiner: A 2023-as Ferrari-motor „bomba” lesz!
Az Aston Martinnál el vannak ájulva Alonsótól

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!