Norris: Jobban értjük az autót, mint múlt héten - F1VILÁG.HU

Norris: Jobban értjük az autót, mint múlt héten

Az Osztrák Nagydíj mindkét pénteki szabadedzésén a legjobb 10 között zárt a McLaren ifjú versenyzője, Lando Norris, a brit pilóta azonban természetesen szeretne jobb helyekért harcolni a hétvége során.

Norris az első edzésen a 10., a másodikon a 9. leggyorsabb volt, elmondása szerint pedig pozitív napjuk volt, habár bízik abban, hogy sikerül még gyorsulniuk a szombati időmérő edzésre.

„Pozitív napunk volt, mivel sok különböző dolgot kipróbáltunk, de nem sikerült mindent jól összerakni” – mondta a fiatal versenyző.

 

„A letesztelt dolgok közül néhány jó volt, néhány nem annyira, de már jobban értjük az autót, mint a múlt hétvégén. Remélhetőleg sikerül kiválasztanunk a legjobb dolgokat a mai munkából, és fejlődhetünk szombatra, és egy kicsit gyorsabbak lehetünk, mint múlt héten.”

„Produktív napunk volt, és majd meglátjuk, mit tehetünk holnap.”

Norris a második edzés végén, a szemerkélő esőben egy alkalommal meg is pördült.

„A körülményeket fogom okolni a megpördülésemért, habár semmi közük nem volt hozzá!” – mondta nevetve a brit. „De igen, egy kicsit trükkösebb lett a dolog, amikor elkezdett szemerkélni a végén, de főleg amiatt történt, hogy a gumi már a végét járta, eléggé el voltak használódva, és elkövettem egy kis hibát.”

„A tempót tekintve talán nem tűntünk valami jónak, de magabiztosak vagyunk – vagy legalábbis szeretném azt mondani, hogy azok vagyunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!