Friss hírek

Norris: Jövőre meg kell mutatnunk, mennyire jók vagyunk!

Motiváltan, energiával töltve vonult a téli szünetre a McLaren Forma-1-es csapata Lando Norris szerint, a brit pilóta azonban rámutatott, a következő idényben szintet kell lépniük, és meg kell mutatniuk azt a fejlődést, amit idén elértek.

Norris az egyéni pontverseny 7. helyén zárta az évet, ami azt jelenti, hogy a három topcsapat, a Red Bull, a Ferrari és a Mercedes versenyzői mögött ő végzett a legelőkelőbb pozícióban a mezőny többi tagja közül. Csapata, a McLaren viszont alulmaradt az összetett pontversenyben az Alpine-nal szemben, habár a fiatal pilóta úgy látja, lehetőségeihez mérten a wokingi istálló remek idényt teljesített.

Az ötödik Forma-1-es szezonjára készülő ifjú pilóta úgy érzi, csapata jó irányba tart, és nagyon bízik abban, hogy sikerül a kirakós utolsó darabkáit is a helyükre tenni ahhoz, hogy végre a győzelmekért csatázhassanak.

Hirdetés
 

„Most mindenki mosolyog, mivel kétségkívül remek szezonunk volt” – mondta a brit pilóta a szezonzáró versenyt követően. „Mindenki jó munkát végzett, a szerelők és a mérnökök is, és úgy gondolom, minden lehetőséget sikerült optimalizálnunk.”

„A szerelők kiemelkedő munkát végeztek, pedig a nehezebb abroncsok és rosszabb kerékpisztolyok miatt ez volt a legkeményebb év a kerékcserék szempontjából. Idén a miénk volt a leggyorsabb bokszkiállás, és számos gyors kerékcserét hajtottunk végre a versenyhétvégéken. Sok területen felfelé ívelő pályán vagyunk, és jobbak vagyunk, mint valaha.”

„Viszont meg kell mindezt mutatnunk, hogy az egész megérje. Ez az, ami momentán hiányzik. A szerelők és a mérnökök jobban fel vannak tüzelve, mint valaha, és több energiájuk van, mint valaha, hogy jobbá tegyék az autót. Viszont ez nem egy könnyű dolog – viszont remek tervet dolgoztak ki!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!