Norris kicsit idegesen várja a rajtot a bajnokesélyesek mögül - F1VILÁG.HU

Norris kicsit idegesen várja a rajtot a bajnokesélyesek mögül

Pazar teljesítményt nyújtott a Forma-1-es Abu Dhabi Nagydíj szombati időmérő edzésén Lando Norris, aki később bevallotta, egy kicsit ideges amiatt, hogy a két bajnokesélyes mögül várhatja a holnapi rajtot.

Az első sorból ugyanis a világbajnoki címért csatázó Max Verstappen és Lewis Hamilton rajtol majd, a szezonzárón tehát akár Norris is beleszólhat majd kettejük párharcába.

A McLaren pilótája viszont azt mondja, lehet, hogy inkább kimaradna a bajnoki küzdelemből!

 

„Egy kicsit ideges vagyok, igazából szeretnék ott maradni, ahol vagyok, és figyelni, ahogy kibontakoznak a dolgok az első néhány körben, vagy akár az egész versenyen” – mondta nevetve a brit.

„Nem igazán szeretnék belefolyni a dologba, mert az sok vitát szülhet. Nem tudom, hogy be tudok-e vállalni egy manővert, vagy nem, de minden tőlem telhetőt megteszek, ha pedig esély kínálkozik, menni fogok érte.”

Norris elismerte, egy kicsit meglepő, hogy ilyen jól sikerült számukra az időmérő, bár azért voltak jelei annak, hogy erősek lehetnek.

„Nem is tudom. Már az első Q3-as köröm is jó volt. Sikerült javítanom, de volt pár hibám is, és aztán a végén tiszta kört futottam. A pole-ért mentem, de nem igazán jött össze, egy kicsit azért le voltam maradva! A viccet félretéve: jó kör volt. Egy kis meglepetés, hogy a 3. helyen végeztem.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!