A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Norris megismételné a tavalyi remeklést Spielbergben

Tavaly Ausztriában szerezte meg első dobogós eredményét a Forma-1-ben Lando Norris, így a McLaren pilótája természetesen nagy reményekkel tér vissza a Red Bull Ringre.

A száguldó cirkusz mezőnye idén is két versenyt teljesít majd Spielbergben, Norris pedig abban bízik, képesek lesznek hasonlóan erős teljesítményt nyújtani, mint 2020-ban.

A McLaren ráadásul formában van, hiszen a múlt hétvégi Francia Nagydíjon is összejött a kettős pontszerzés: Norris a 8. helyről rajtolva az 5. pozícióban ért célba.

„Igazán várom már, hogy Ausztriában versenyezzünk a következő két hétben” – mondta a brit tehetség. „Különleges hely ez számomra, hiszen itt szereztem első dobogós eredményemet a Forma-1-ben.”

„Két nagyon erős eredményünk volt Ausztriában tavaly, szóval bízom abban, hogy hasonló hétvégéink lehetnek ezúttal is. Persze sok minden változott tavaly óta, az autók és a gumik is. Leszegett fejjel vágunk majd neki ennek a két versenynek, és lépésenként haladunk előre, próbálunk két olyan eredményt elérni, mint Franciaországban.”

Norris mindazonáltal tudja, egy körön gyorsulniuk kell még.

„Keményen dolgozunk azon, hogy javítsunk időmérős teljesítményünkön” – mondta a McLaren versenyzője.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!