Norris megtartaná a lendületét Bakuban is - F1VILÁG.HU

Norris megtartaná a lendületét Bakuban is

HIRDETÉS
Szeretné megtartani lendületét a hétvégi Azeri Nagydíjon is a McLaren Forma-1-es csapatának ifjú titánja, Lando Norris.
CIRCUIT DE MONACO, MONACO - MAY 23: Lando Norris, McLaren MCL35M during the Monaco GP at Circuit de Monaco on Sunday May 23, 2021 in Monte Carlo, Monaco. (Photo by Steven Tee / LAT Images)

A brit tehetség a 3. helyen ért célba a Monacói Nagydíjon, így idén másodszor is felállhatott a dobogóra. Norris jelenleg a 3. helyet foglalja el az összetett pontversenyben, és természetesen alig várja már, hogy újra versenyautóba üljön.

„Nagyszerű érzés volt dobogóra állni Monacóban a remekül kivitelezett hétvége után” – mondta a fiatal brit pilóta.

„Szeretnénk megtartani ezt a pozitív lendületet Bakura is. Várom már, hogy újra autóba üljek, és ismét egy utcai pályán versenyezzek. A bakui egy egyedülálló verseny, hosszú egyenesek és lassú kanyarok keverékével, amik izgalmas kihívást jelentenek. Emellett pedig kiszámíthatatlan is, mert az embernek mindig az az érzése, hogy lesznek lehetőségek. Szóval készen kell állnunk arra, hogy a legtöbbet hozzuk ki ezekből, ha felmerülnek.”

Norris azt mondja, az élcsapatok mögött ezúttal is nagyon izgalmas küzdelem bontakozhat majd.

„A minket körülvevő versengés izgalmas csatákat kínál a pályán. Tovább kell nyomnunk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki az autóból, és kimaradjunk a bajból, mivel egy utcai pályán nemigen van helye a hibáknak.”

„A kulcs az lesz számunkra, hogy következetesek legyünk a hétvége során, és sok ponttal távozzunk vasárnap.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!