Norris: Mindig nagy öröm Hamilton ellen küzdeni - F1VILÁG.HU

Norris: Mindig nagy öröm Hamilton ellen küzdeni

A McLaren ifjú titánja, Lando Norris elárulta, nagyon örül annak, hogy honfitársa, Lewis Hamilton néhány évig még biztosan a Forma-1-es mezőny tagja lesz.

A hétszeres világbajnok nemrég 2025-ig hosszabbított szerződést a Mercedesszel, tehát két szezont még biztosan lehúz a Forma-1-ben. A 38 esztendős versenyzőnek ugyan nincs esélye arra, hogy a győzelmekért harcoljon jelenleg, az ifjú generáció jeles képviselőivel azonban rendre összecsaphat a top 10-ben.

Köztük van Lando Norris is, aki legutóbb Monzában tudott remek csatát vívni a Forma-1 legsikeresebb pilótájával. Azt mondja, Hamilton ellen mindig nagy öröm küzdeni.

„Nagyszerű ez, és mindig öröm ellene versenyezni” – mondta a Forma-1 ifjú tehetsége. „Idén egy kicsit több küzdelmünk van, és remek dolog egy olyasvalaki ellen versenyezni, aki a Forma-1 egyik legjobbja, és aki történelmet tudott írni. Mindannyiunk számára öröm ez, beleértve engem is.”

„Ő olyasvalaki, akire felnéztem kisgyerekként, most pedig lehetőségem van ellene versenyezni, szóval örülök, hogy ezt még néhány évig megtehetjük.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!