Portugál Nagydíj
Lando Norris, McLaren
Fotó: McLaren

Norris: Nem újdonság, hogy segítek a csapatnak verseny után

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Norris: Nem újdonság, hogy segítek a csapatnak verseny után

Lando Norris, a McLaren versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíjat követően segített csapatának az autó szétszerelésében – erről fotó is készült, amely felkerült a közösségi médiába.

Csapatszellemből jelesre vizsgázott Norris – a közösségi oldalakon pedig gyorsan elterjedt a fotó, amikor Norris a vasárnapi Magyar Nagydíjat követően segített csapatának szétszedni a McLarent, hogy a szerelők előbb végezzenek.

A fiatal brit pilóta elmondta, egyáltalán nem újdonság, ami Magyarországon történt, rendszeresen segít csapatának, ha a verseny után nem kell rögtön hazautaznia. 

„Már párszor volt ilyen ezelőtt is, csak sosem került ki a közösségi médiába. Ez nem olyasvalami, amit úgy érzem, meg kell osztanom a közösségi oldalaimon” – mondta Norris. 

„Már 2018-ban is volt ilyen, ezt a gokartozás óta csinálom, tényleg – a gokartos időkben a mérnökömmel.”

„Mindig meg kellett tisztítani a gokartokat a versenyek után, a láncvédőt és az airboxot – és a legtöbb dolgot. Ez olyasvalami, amit mindig szerettem. Gyerekként is szerettem ezzel foglalkozni, hogy szétszedek dolgokat, meg ilyenek. Igazából mindig csináltam ezt, a gokartos időktől kezdve az F1-ig” – folytatta a McLaren versenyzője. 

„Az F1-ben kicsit más a helyzet – de 2018-ban is részt vettem ebben, amikor az első szabadedzéseken szerepeltem. Amerikában, Japánban, Mexikóban, Abu Dhabiban is, azt hiszem, 2018-ban és 2019-ben is néhányszor előfordult. Nem mindig, de legtöbbször, amikor hétfőn repültem. Sokszor vasárnap este mennek a repülőgépek, szóval a verseny utáni megbeszélést követően mész haza, de amikor hétfőn kell utazni, akkor megvan a lehetőségem, hogy ott maradjak a szerelőkkel és segítsek nekik.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!