Norris: Nem vagyunk már kilométerekkel lemaradva a Red Bulltól - F1VILÁG.HU

Norris: Nem vagyunk már kilométerekkel lemaradva a Red Bulltól

Parádés teljesítménnyel rukkolt elő a McLaren Forma-1-es csapata a hétvégi Japán Nagydíjon, Lando Norris pedig azt mondja, már nincsenek kilométerekkel lemaradva a Red Bulltól.

Norris a 3. helyől rajtolt a szuzukai versenyen, a rajtnál pedig el tudott menni csapattársa, Oscar Piastri mellett, és a pole-ból induló Max Verstappen ellen is támadást indított, a holland azonban nagyon keményen védekezett.

Norris végül a 2. helyen futott be, a dobogó legalsó fokára pedig Piastri állhatott fel – így a nehéz idénykezdet után a McLaren idei legjobb eredményét szerezte. Norris pedig azt mondja, szemmel látható, hogy egyre csak erősebbé válnak.

„Újabb lenyűgöző napunk volt, egy 2. és egy 3. helyet szereztünk, többet nem is kérhettünk volna” – magyarázta a brit tehetség. „A csapat lenyűgöző munkát végzett. A rajtom nagyon jól sikerült, majdnem elkaptam Maxot is, de Max az Max Nem sok esélyem volt a 2-es kanyarban, de megpróbáltam.”

„A tempónk rendkívül erős volt ma mindenki máshoz képest. Nem voltunk közel Maxhoz, de azért kilométerekkel sem vagyunk lemaradva. Szóval nagyon jó napunk volt. Nagyon örülök Oscarnak is, első dobogóját szerezte a Forma-1-ben, szóval gratulálok neki.”

Amikor a Red Bullhoz mért lemaradásukról kérdezték, Norris így felelt: „Nyomjuk, és egyre közelebb vagyunk. Igazán kiemelkedő fejlődést értünk el. Ahogy mondtam, nagyon büszke vagyok a csapatra, és azokra a lépésekre, amiket minden egyes hétvégén megteszünk.”

„Meggyőződésem, hogy lesznek még nehéz időszakok, de lépésről lépésre közelebb kerülünk. És ez volt az első kettős dobogónk Oscarral. Szóval igen, remek pillanat ez számunkra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!